Alla inlägg den 16 juni 2014

Av Christina Bratt - 16 juni 2014 21:52

Fitnesstestet nummer två är genomfört. Alldeles förvånad över vad jag ökat, på varje övning var det en bra ökning. Det är synd att burpees är sist. Svårt att göra många under en minut när man redan har blodsmak i munnen. Tänk att jag ska bli 50 år innan jag utmanar mig som jag gör, förut har jag alltid gett upp när det tagit emot. Något har hänt men min mentala styrka och vilja. Det är så häftigt att känna att man orkar springa flera km. Kommer ihåg när man gick i skolan och skulle springa 2,5 km, det orkade inte jag utan gick och förstod inte hur andra orkade.
Fick en fråga idag när jag vat på mitt kära Karma för att dansa sh'bam. Är det inte många som tycker att du tränar för mycket? Mitt svar är, det finns nog de som tycker det men jag bestämmer själv vad jag gör med mitt liv. Har man suttit i soffan i många år har man mycket rörelse att ta igen och jag hinner fortfarande sitta i soffan.
Motionsdansen är inte heller helt fel, igår var vi till Hudiksvall och i fredags Bergvik och dansade. Det blev väl ca 13000 steg, bara under dansen. Roligt med ett gemensamt intresse som är så bra för både kropp och själ. Så här bra kondition har jag aldrig haft - och det är så skönt att ha det, jag mår verkligen superbra. Imorgon blir det plyometrisk träning i Freluga, den är grym, tur att det bar är drygt 30 minuter.

Teknikträning i Freluga för att få till ett bättre löpsteg. Vi är en härlig grupp som sliter tillsammans

Oscar, som hjälper oss att toppa formen. Han är får oss att göra det lilla extra.

Ovido - Quiz & Flashcards