Alla inlägg den 29 april 2014

Av Christina Bratt - 29 april 2014 21:49

Springa är inte min grej, trodde jag. Nu tycker jag att det är ok, inte mitt första val när det gäller träning, men roligare än jag nånsin hade trott. Har jag gått med i Karmas nybörjargrupp för oss som vill bli bättre på att springa. Nu vet jag vad jag ska göra på söndagarna fram till midsommar. Några nya lopp är jag anmäld till, förutom vårruset och tjejmilen. Jag ska inte bara springa i sommar, det ska bli en hel del dans med min käre man också. Sen blir det en del annat också

Vårruset den 20 maj blir första utmaningen. Samma lag som förra året, BUKARNA. Tyvärr ingen Tina med som flyttar till sin kärlek i Växsjö, istället kommer Kajsa med.

Ett nytt lopp för mig, midnattsloppet den 16 augusti i Stockholm. Ska springa tillsammans med mina vänner från fd aktieklubben Sparring.

Tjejmilen, den 7 september. Vill förbättra tiden. Då blir det med Anki, Gudrun, och Tina. Vårt mål är att vinna resan till New York och tjejmilen där 2015.

Sista loppet för året blir den 22 november, Eva-Karin frågade mig före jul om jag skulle vara med. Springa i tunnlarna innan de släpper på trafiken vid norra länken. Det blir en gång och aldrig mer, klart man ska vara med på det. Även Gudrun ska springa. Sen några vänner från Karma.

Ovido - Quiz & Flashcards