Alla inlägg den 2 januari 2013

Av Christina Bratt - 2 januari 2013 16:28

Idag åkte vi buss till Bangkok, tog 2 timmar. Vi skulle in för att shoppa. I fem timmar var vi i samma köpcentrum, hur stort som helst. 7 våningar och hur mycket som helst på varje våning. Det blev lite presenter, elektronik och tröjor till Petter. Svårt att hitta skjortor till honom.
Men bäst tyckte nog Gustaf det var när han äntligen hittade gratis wifi så att han kunde ladda ner Aftonbladet. Det fick han göra på en sybehörsaffär, så jag tittade på garner och knappar i en evighet för att han skulle hinna ladda ner. Kvinnan han frågade var en shemale, värsta basrösten.
När vi skulle äta lunch, ja då valde Petter hamburgare... den godaste hamburgaren han någonsin ätit.
Stor skillnad mellan Thailand och Vietnam, Vietnam är fattigt, skräpigt och en hel del kriminalitet. Känns trivsammare med Thailand.
Nu är det inte så många dagar kvar på den här resan, blir nog fler kryssningar. Vi har lärt oss en del om vad man ska tänka på, framför allt har Siv och Rune lärt oss en hel del. Härliga människor som har rest över hela världen, de började med bussresor på -60 talet och åker mest på kryssningar numera. Hon fyller 80 år nästa år och han är 10 år yngre.
Nu ska vi ladda för morgondagen och Pattaya.

Ovido - Quiz & Flashcards